Mymamy pre mamy

12.06.2003 Celý región

Pre všetky mamy ktoré ukončili materskú dovolenku a hľadajú si prácu, prípadne sú po dlhodobej materskej dovolenke s viacerými deťmi a majú problém zamestnať...
Pre všetky mamy ktoré ukončili materskú dovolenku a hľadajú si prácu, prípadne sú po dlhodobej materskej dovolenke s viacerými deťmi a majú problém zamestnať sa Materské centrum Mymamy v spolupráci s Krajským úradom práce v Prešove pripravilo zaujímavý projekt, ktorý by im mal uľahčiť návrat na trh práce.

Pre účastníčky sú pripravené stretnutia s odborníkmi z KÚP ktorí ich oboznámia so situáciou na trhu práce, dopytom a ponukou, pomôžu im vytvoriť individuálne plány na základe schopností a záujmov, v rámci komunikačného tréningu ich vybavia vedomosťami a zručnosťami potrebnými pri kontaktovaní budúcich zamestnávateľov, písaní životopisu , žiadostí o prijatie do zamestnania a pod.
Taktiež sa dozvedia viac o tom ako postupovať pri zakladaní živnosti, písaní podnikateľských zámerov, získavaní dotácie...

V rámci projektu je naplánovaná aj návšteva remeselných dielní v Materskom centre Bambino v Poprade.
Všetky spomínané aktivity sa budú realizovať v Materskom centre Mymamy, kde môžu účastníčky v prípade potreby využiť aj opatrovateľskú službu pre svoje dieťa.

Účasť na projekte je bezplatná.
Začíname už v polovici júna.

Projekt sa realizuje za finančnej podpory PHARE a NÚP. Za pomoc pri vypracovaní projektu a ochotu realizovať spomínané aktivity ďakujeme KÚP, predovšetkým Ing. Magdaléne Artimovej a Ing. Ivete Baranovej.

Bližšie informácie:
Materské centrum Mymamy
Československej armády 29/nákupné stredisko Centrál, Prešov
tel. : 051/ 77 10 707, 0905/ 837 931, 0907/ 906 453

(Mgr. Martina Adamkovičová - štatutárna zástupkyňa MC Mymamy)
 

Vyberte región